Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Van maandag 11 t/m woensdag 13 februari vindt in Assen de HorecaEvenTT plaats. Je vindt ons bij standnummer 4880, samen met FNV Horeca.
De zoektocht naar getalenteerde chefs die ons land culinair kunnen vertegenwoordigen in de Europese en Wereldfinale van Bocuse d'Or is weer begonnen!
Oktober 2018 startte Dok030 in Utrecht met een uniek scholingsproject: de opleiding tot ‘pizzaiolo’, mét baangarantie. Vandaag doen de eerste cursisten, na het vijf maanden durende opleidingstraject, het pilotexamen. Slagen zij voor het examen dan ontvangen zij als allereerste het branche-erkende SVH diploma Pizzaiolo.
Op 25 januari 2019 is oud-directeur van SVH, Hermann Molenkamp, overleden.
Op 14 januari 2019 heeft de eerste lesdag van de JustHoreca Academy plaats gevonden in het VHC Trainings & Experience Center in Oostzaan.
Op zondag 13 januari is Harald Hovenkamp, restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.
Het bron tot bord paviljoen is een samenwerking tussen Bidfood, Horecava en SVH. Het paviljoen is gestart om kleine leveranciers een podium te bieden en de producten te laten zien aan de horecaondernemer.
Op de Horecava is het nieuwe SVH Magazine gereleased!
Op woensdag 9 januari 2019 heeft WTOL Academy | Wijntraining Online op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor haar wijnopleiding voor gevorderden, die opleidt voor het examen SVH Vinoloog/Sommelier.
Op maandag 7 januari 2019 heeft Biertraining.nl op de Horecava het officiële SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de opleiding SVH Bier 1. Het is de eerste bieropleiding in Nederland die erkend is volgens de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.