Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Dinsdag 14 januari lanceerde SVH tijdens de Horecava een nieuwe leerlijn voor de fastservice. Deze online methode bestaat uit drie leerlijnen.
In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ biedt KHN in samenwerking met SVH vanaf 15 januari online e-learning modules aan, exclusief voor leden van KHN: khn.nl/elearning.
Op maandag 13 januari 2020 maakt SVH op de Horecava bekend dat ze de samenwerking aangaat met de BOLS Bartending Academy.
Op maandag 13 januari 2020 heeft het Horeca Vakcollege op de Horecava het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Kok.
Maandag 13 januari lanceert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) tijdens de Horecava een gloednieuw onboardingsprogramma voor de horeca. In vier eenvoudige stappen wordt succesvolle onboarding geregeld voor ieder horecabedrijf.
We zijn geschokt en diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meesterkok Lucas Rive (57).
Op maandag 16 december jl. is Henrie van der Heijden, chefkok en eigenaar van Restaurant VISTA* in Willemstad, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Henrie wordt hiermee na zijn inauguratie de 149ste SVH Meesterkok van Nederland.
We zijn uiteraard weer aanwezig op de Horecava, en ook dit jaar pakken we groots uit!
We zijn geschokt en diep geraakt door het plotselinge overlijden van onze SVH Meesterkok Gerrit Greveling
Wij zijn echt diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meestergastheer Willem-Jan Klomp (40). Zo onverwacht. En veel te vroeg.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.