Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

26 jun. 2019
Kom 4 juli naar de BAS & KAS netwerk- en informatieborrel

Na het suc­ces van het BAS & KAS Talk­ing Din­ner en de infor­matieda­gen is het tijd voor nog een event. Kom jij ook naar de BAS & KAS netwerk- en infor­matiebor­rel donderdag 4 juli in Ams­ter­dam? Van 17:00 tot 20:00 uur ont­van­gen wij je graag op het Bid­Food Food­Yard in Amsterdam.

26 jun. 2019
Auteur Ellen van Kooten aan het woord over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca

Een flinke dosis praktijkervaring, dat is wat in de PlanBoek-titels de boventoon voert. SVH stelde auteur Ellen van Kooten een paar vragen over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca en de link met de praktijk.

25 jun. 2019
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in Restaurant One* in Roermond de Klasbak Trofee 2019.

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

11 jun. 2019
Vijf toptalenten door naar volgende ronde Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019

Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. De vijf toptalenten behaalden op maandag 3 juni 2019 de hoogste score van de 24 kandidaten.

7 jun. 2019
Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend

Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarlem. Post krijgt een wildcard van het bestuur van Bocuse d’Or.

3 jun. 2019
Strijd om de 18e Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 losgebarsten

De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 heeft 24 kandidaten geselecteerd voor de voorronde van de 18e editie. Deze 24 jonge talenten op het gebied van gastheerschap zijn door naar de 2e ronde van deze prestigieuze wedstrijd. Deze ronde vindt vandaag plaats bij het ROC Mondriaan. 

27 mei 2019
Vier kandidaten door naar Nederlandse finale van Bocuse d’Or

Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. In 1 uur en 25 minuten moesten de kandidaten hun gerecht op 5 borden presenteren aan de vakjury.

27 mei 2019
Nieuw SVH examen: SVH Gastronomie

In september afgelopen jaar is de nieuwe opleiding SVH Gastronomie van start gegaan. Inmiddels staat het examen bijna voor de deur: op 24 juni wordt het nieuwe examen SVH Gastronomie afgenomen.

17 mei 2019
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Na een mooie SVH Meesterproef is Remon van de Kerkhof geslaagd en is hij de 45ste SVH Meestergastheer van Nederland! Hij is hiermee de 8e SVH Meester die zowel de titel SVH Wijnmeester als de titel SVH Meestergastheer heeft behaald.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.