Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Nieuws

16 jul. 2020
Samenwerking tussen de horeca en bakkerij: SVH en De Meesters

Vereniging de Meesters en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) hebben donderdag 9 juli 2020 een intentieverklaring getekend om een samenwerking op het gebied van de Meestertitels voor Meester Boulanger en Meester Patissier aan te gaan. 

15 jul. 2020
KHN en SVH breiden e-learning aanbod verder uit

Medio maart besloten KHN en SVH een deel van hun e-learnings gratis aan te bieden. Hierdoor konden veel horecamedewerkers kennismaken met deze laagdrempelige manier van leren. Uit de positieve reacties blijkt dat de toegevoegde waarde voor horecaondernemers en hun medewerkers groot is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat KHN-leden vanaf nu kunnen kiezen uit een nóg breder aanbod!

10 jul. 2020
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca verplaatst naar 2021

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca, georganiseerd door SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), is verplaatst naar 2021 vanwege de aanhoudende impact van de coronacrisis op de horeca. Dat heeft de wedstrijdcommissie besloten. 

5 jun. 2020
Examen SVH Sociale Hygiëne nu met tolk beschikbaar in alle talen

Het examen SVH Sociale Hygiëne is vanaf nu af te leggen in elke denkbare taal. SVH biedt niet-Nederlandstaligen de mogelijkheid om een mondeling examen met tolk te doen. 

28 mei 2020
SVH en KHN introduceren gratis nieuwe e-learning Hygiëne & Veiligheid in coronatijd

Nu de horeca weer vanaf 1 juni voorzichtig open mag, hebben we, samen met KHN, besloten om een speciale e-learning te ontwikkelen op het gebied van Hygiëne & Veiligheid in coronatijd. We bieden deze gratis aan voor de gehele branche tot 1 juli.

20 mei 2020
SVH neemt weer examens af binnen richtlijnen RIVM

Binnen de richtlijnen van het RIVM worden bijna alle SVH-examens weer afgenomen. We houden 1,5 meter afstand en hebben extra veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen. Meer info vind je in dit bericht. 

19 mei 2020
Horeca maakt flink gebruik van Passie voor Horeca e-learnings

Naast de Stay Home Hospitality Academy maakt de horeca tijdens de coronacrisis ook flink gebruik van het platform Passie voor Horeca van SVH. Sinds de sluiting van de horeca 15 maart zijn bijna 3.000 certificaten behaald door (beginnend) horecamedewerkers en -ondernemers.

18 mei 2020
Aantrekkelijke vervolgacties van opleiders op Stay Home Hospitality Academy

Ben jij onlangs gestart met onze Stay Home Hospitality Academy waarin je theoretische kennis hebt opgedaan en ben je klaar om aan de praktijk te beginnen en je branchediploma te halen? We werken samen met de beste opleiders van Nederland die nu, in deze moeilijke tijd voor de horeca, een aantrekkelijk aanbod serveren als vervolg op deze Stay Home Hospitality Academy.

7 mei 2020
SVH en KHN verlengen gratis e-learning tot 1 juni

We verlengen de termijn van de gratis licenties nogmaals met drie weken tot 1 juni!

1 mei 2020
Haal je SVH Wijndiploma als vervolg op Stay Home Hospitality Academy

In het verlengde van deze Stay Home Hospitality Academy komt SVH in samenwerking met branche-erkende opleider WTOL Academy met een vervolgactie om je SVH Wijndiploma te halen.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.